FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord brengt miljoenenbod uit op Gernot Traune’

Feyenoord wil zich gaan versterken met de 29-jarige mandekker Gernot Traune die speelt voor LASK Linz. Hij zou al een aanbieding op zak hebben van de Rotterdammers. Trauner, die voornamelijk als centrale verdediger speelt, is sinds 2017 speler van LASK en heeft vijf interlands voor Oostenrijk op zijn naam staan.”

De Telegraaf meldde eerder juist: “Trainer Arne Slot maakt er geen geheim van dat hij ook nog graag een rechter centrale verdediger toevoegt aan zijn selectie, nu Lutsharel Geertuida nog enige tijd aan de kant staat met een knieblessure en middenvelder Leroy Fer als noodverband wordt gebruikt achterin. Daarvoor is de Kroaat Mario Vuskovic van Hajduk Split in beeld.” De laatstgenoemde verdediger zou echter wat te duur zijn voor Feyenoord…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *