FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Jahanbakhsh heeft iets wat Steven Berghuis niet heeft’

Arne Slot is blij met de transfer van Alireza Jahanbakhsh. Dit zegt hij in een gesprek met ESPN. De coach zegt namelijk: “Ik denk dat hij voor Feyenoord een uitstekende speler is. We zijn er heel blij mee. Als een speler met het rendement van Steven weg gaat, is het heel fijn om een speler terug te halen die dat ook heeft laten zien in zijn carrière.”

“Dat is natuurlijk wel drie jaar geleden, maar ik denk dat hij voor Feyenoord een uitstekende speler is”, aldus Slot. “Of we diep in de buidel hebben getast? Daar ik ga niet over, maar als ik een beetje gevolgd heb hoe het bij Feyenoord gaat, heb ik niet de indruk dat we heel diep in de buidel getast hebben.”

Volgens de trainer heeft Jahanbakhsh iets wat Berghuis niet heeft: “Wij hebben een spits (Róbert Bozeník, red.) en een nummer tien (waarschijnlijk Orkun Kökçü, red.) die gebaat zijn bij voorzetten. Dan is het wel heel prettig dat we nu ook een speler met zijn rechterbeen aan de rechterkant hebben staan. We hadden met Luis Sinisterra een rechtspoot op links en met Steven een linkspoot op rechts, waardoor je als team weleens minder voorzetten kan krijgen. Dat kunnen we nu toevoegen aan ons spel.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *