FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Alireza Jahanbakhsh verzacht Steven Berghuis-pijn’

De pikante transfer van Steven Berghuis van Feyenoord naar Ajax heeft pijn gedaan bij de Rotterdammers maar de komst van Alireza Jahanbakhsh maakt veel goed.

De Telegraaf schrijft op maandagochtend: “Het chagrijn van de Feyenoord-fans over het vertrek van Berghuis naar rivaal Ajax is – getuige de vele liedjes aan het adres van de rechtsbuiten tijdens het duel met Werder – nog niet verdwenen, maar de komst van Jahanbakhsh zorgt voor optimisme.”

De krant vervolgt: “Vooral het feit dat de rechtsbuiten voor zo weinig geld (hooguit een paar miljoen euro) is overgenomen van Brighton, verzacht enigszins de pijn over het bescheiden bedrag dat Feyenoord ontving van Ajax voor Berghuis (maximaal 6,5 miljoen euro). De fans kunnen niet wachten om Jahanbakhsh, die in 2018 AZ verliet als Eredivisie-topscorer met 21 goals, aan het werk te zien.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.