FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord neemt afstand van uitlatingen aan Steven Berghuis

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Feyenoord heeft een statement naar buiten gebracht over de bedreigen die worden geuit aan het adres van Steven Berghuis. De aanvaller was dit weekend op social media de gebeten hond nadat zijn transfer naar Ajax bekend was gemaakt. De Rotterdammers nemen daar afstand van.

“Feyenoord neemt nadrukkelijk afstand van de zeer kwetsende en bedreigende uitlatingen, zoals het walgelijke spandoek gericht aan Steven Berghuis dat op sociale media rondgaat, en roept op hiermee te stoppen”, zo is te lezen in een Tweet die de Rotterdamse club zondagavond heeft verstuurd.

Berghuis kreeg de afgelopen dagen op social media te maken met veel beledigingen. Daarnaast verscheen op Twitter een walgelijke foto met een verwijzing naar de recent overleden Ajax-supporters Martin van de Pol en Peter R. de Vries. Feyenoord roept iedereen dus op te stoppen met dit soort dingen.

Ook in de Kuip waren zaterdagmiddag tijdens de wedstrijd tussen Feyenoord en Werder Bremen spreekkoren te horen aan het adres van Berghuis. De aanvaller laat Feyenoord na vijf jaar achter zich en tekent maandag een contract voor vier seizoenen bij Ajax.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.