FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Johan Derksen fileert Feyenoorder: “Hij overschat zich”

Nu Steven Berghuis is vertrokken bij Feyenoord is Orkun Kokcu de nieuwe nummer tien van de Rotterdammers. Analist Johan Derksen vindt het onbegrijpelijk dat Kokcu hier zelf om heeft gevraagd.

“Ik lees dus over Kökcü dat hij naar de trainer gegaan is om rugnummer tien te vragen”, opent Derksen in De Oranjezomer. “Die meneer weet dus niet hoe hij ervoor staat; het is gewoon een soort zelfoverschatting. Nummer 10 hoort echt bij de beste speler van het elftal, maar hij is helemaal geen ‘nummer 10’ en dat zal hij ook nooit worden.”

Daar voegt de voetbalanalist aan toe: “Denk denk ik echt: die jongen overschat zich weer. Degene met rugnummer 10 moet een sierlijke voetballer zijn die met kop en schouders boven de rest uitsteekt. Als hij heel erg goed zijn best doet is hij niet niet meer dan een leuk werkertje op het middenveld.”

Derksen is nog niet klaar met Kökcü. “Ik vind niet dat een snotneus met nummer 10 moet lopen. Hij moet heel hard werken om net aan te kunnen haken. Laat hem eerst maar eens een basisplaats veroveren en zorgen dat hij er altijd in staat. Met zijn gezeur om nummer 10…”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *