FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

OFFICIEEL: Sven van Beek tekent voor twee jaar bij SC Heerenveen

Sven van Beek zet zijn loopbaan voort bij SC Heerenveen. De verdediger tekent een seizoen voor twee jaar bij de Friezen.

“Sven is een echte verdediger met een no-nonsensementaliteit”, aldus technisch manager Ferry de Haan op de clubsite. “Wij denken dat hij met zijn kwaliteit en karakter wat extra’s kan toevoegen aan de selectie. We zijn dan ook blij dat hij voor ons heeft gekozen.”

Van Beek doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord en maakte in 2013 zijn debuut in het eerste. Mede door een aantal slepende blessures moest hij heel wat periodes vullen met revalideren. In totaal droeg hij 153 officiële duels het shirt van de Rotterdammers. Zijn aflopende contract werd niet verlengd, het laatste half jaar kwam hij op huurbasis al uit voor Willem ll.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *