FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord heeft mandekker Gernot Trauner zo goed als binnen’

Feyenoord lijkt haar volgende aanwinst binnen te hebben. Het gaat om de mandekker Gernot Trauner van LASK Linz. Volgens het medium Spox heeft Feyenoord een akkoord bereikt met LASK Linz over een transfersom van zo’n 1 à 2 miljoen euro, die met bonussen nog op kan lopen.

Trauner is een 29-jarige centrale verdediger die het gat van Eric Botteghin (en Uros Spajic) op moet gaan vullen.

De tweevoudig Oostenrijks international, die ook nog voor SV Ried uitkwam in zijn carrière, liet de afgelopen dagen al meerdere keren weten dat hij graag naar Feyenoord wil. Die wens lijkt nu dus ook spoedig uit te gaan komen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *