FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Marko Vejinovic in China aan het wachten op lucratief avontuur

Marko Vejinovic hoopt al na een half jaar afscheid te kunnen nemen van ADO Den Haag. Hij is namelijk in China aan het wachten op een lucratief avontuur. Hij zou een ‘China-clausule’ in zijn contract bij ADO hebben staan. Dat meldt Omroep West.

Vejinovic tekende in januari voor tweeënhalf jaar bij ADO, maar liet in zijn contract wel een of meerdere clausules opnemen. Omroep West spreekt van een ‘China-clausule’. Ook is er naar verluidt een degradatieclausule opgenomen.

Vejinovic is momenteel in China, waar hij wacht op een aanbieding van de juiste club. De 31-jarige Amsterdammer hoopt op een lucratief avontuur. Hij speelde hiervoor bij het Poolse Arka Gdynia, AZ, Feyenoord, Vitesse en Heracles Almelo.

Vejinovic speelde het afgelopen half jaar zeventien wedstrijden voor ADO in de Eredivisie. Daarin scoorde hij niet. ADO degradeerde uit de Eredivisie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.