FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Nicolai Jorgensen voor drie jaar naar Kasimpasa’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Nicolai Jorgensen gaat Feyenoord verruilen voor het Turkse Kasimpasa. De spits tekent een contract voor drie seizoenen. Met dit nieuws pakt het Deense BT uit. Volgens BT ontvangt Feyenoord geen transfersom meer.

Met het financieel lucratieve voorstel van Kasimpasa op zak, heeft Jörgensen ingestemd met een contractontbinding. De 39-voudig Deens international behoort tot de grootverdieners in De Kuip, maar coach Arne Slot houdt geen rekening meer met hem en laat hem sinds de start van de voorbereiding apart trainen.

Jörgensen wil zelf ook graag vertrekken bij Feyenoord. De spits vindt dat hij na vijf jaar zijn beste tijd gehad heeft in Rotterdam. Hij had een groot aandeel in de landstitel van 2017, maar daarna ging het mede door blessures bergafwaarts. Met Kasimpasa gaat hij nu bij de nummer veertien van Turkije aan de slag.

Ali Dursun, de zaakwaarnemer van Jörgensen, bevestigde dinsdag tegenover het Algemeen Dagblad al dat er onderhandelingen gaande waren met een Turkse club.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.