FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord aast op spits van Internazionale Samuele Mulattieri’

Feyenoord was vorige week dichtbij de komst van de Italiaanse spits Samuele Mulattieri. Met dit nieuws pakt het medium La Nazione uit. Inmiddels zitten er meerdere clubs achter zijn handtekening aan. Het valt overigens ook niet uit te sluiten dat Mulattieri in het komend seizoen een rol gaat spelen in de eerste selectie van Inter.

Mulattieri draait momenteel in de voorbereiding op het nieuwe seizoen mee bij Inter, waar nog de nodige internationals met vakantie zijn. De spits liet afgelopen week in de met 4-0 gewonnen oefenwedstrijd tegen Pro Vercelli een uitstekende indruk achter met twee doelpunten. De nieuwe trainer Simone Inzaghi is bijzonder te spreken over de verrichtingen van Mulattieri en volgens La Nazione wordt hij met steeds meer aandacht gevolgd door de technische staf van Inter. Mogelijk houden i Nerazzurri hebben binnenboord als stand-in voor Lautaro Martínez en Romelu Lukaku.

Inter zou de onderhandelingen die gaande waren over een al dan niet tijdelijk vertrek van Mulattieri inmiddels stopgezet hebben. La Nazione schrijft dat Feyenoord op pole position lag om de jonge spits over te nemen. De naam van Mulattieri werd eerder al gelinkt aan de Rotterdammers. Er is echter ook belangstelling ontstaan vanuit de Serie A, waar Spezia als concrete gegadigde wordt genoemd. De Italiaanse journalist Nicoló Schira meldde donderdag dat Inter met NEC Nijmegen in gesprek zou zijn over Mulattieri.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.