FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Robin van Persie doet aankoopje van 6,5 miljoen euro

Robin van Persie heeft flink uitgepakt met de koop van een nieuw huis. Hij betaalde hiervoor zón 6,5 miljoen euro. De verkoper: Michel Perridon, een bekende ondernemer, te zien in het tv-programma Dragon’s Den en bovendien een oer-Feyenoorder.

De villa staat in de chique Rotterdamse wijk Hillegersberg. “Ik ben hartstikke trots”, reageert Perridon op de deal, in het Algemeen Dagblad. “Dat ik mijn huis mag verkopen aan een van de grootste voetballers die we hier in Rotterdam ooit hebben voortgebracht: schitterend, toch? En het is nog een mooie gozer ook. Ik weet zeker dat hij hier heel mooie tijden gaat hebben, net als ik heb gehad.”

Perridon gooide zelf een lijntje uit naar Van Persie. “Ik wilde van mijn huis af omdat het te groot is, nu mijn kinderen het huis uit zijn. En ik wist dat Robin op zoek was naar een nieuwe plek. Hij is komen kijken, en hij vond het geweldig. Ik ben altijd zuinig op mijn spullen, dus ook op m’n huis. Een dag later waren we er uit.”

Perridon woont zelf in een riant koetshuis van Villa Welgelegen aan de Parklaan in Rotterdam, maar het gros van zijn tijd brengt hij hedendaags door in Dubai.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.