‘Feyenoord bereikt akkoord over Gernot Trauner’

Volgens de Oostenrijkse krant Krone Zeitung is de mandekker Gernot Trauner hard onderweg naar de Kuip. Trauner werd de afgelopen weken al gelinkt aan Feyenoord.

Afgelopen dinsdag werd al bericht over een op handen zijnde transfer, maar de afgelopen dagen bleef het stil. Nu bericht de Oostenrijkse krant dus dat er een deal is bereikt tussen Feyenoord en diens werkgever LASK Linz.

Trauner (29) heeft in Oostenrijk nog een contract tot medio 2024. Feyenoord moet daarom naar verwachting enkele tonnen betalen voor diens handtekening. Trainer Arne Slot noemde een nieuwe centrale verdediger onlangs al topprioriteit.

LASK Linz heeft inmiddels bevestigd dat Trauner op weg is naar Rotterdam. Hij gaat niet meer mee op trainingskamp.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *