FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Arne Slot: Gernot Trauner-transfer zit in de afrondende fase

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft bevestigt dat de centrale verdediger Gernot Trauner onderweg is naar Rotterdam. Volgens Slot is de Oostenrijkse verdediger ‘heel erg fit’.

Voor het oefenduel met PAOK Saloniki wordt Slot gevraagd naar de situatie rondom Trauner door ESPN. “Het zit in de afrondende fase”, bevestigt de 42-jarige coach. “We kunnen er wel van uitgaan dat hij erbij gaat komen.”

Slot verzekert vervolgens dat Trauner fit is. “Hij heeft alles meegetraind en wedstrijden gespeeld bij de club waar hij vandaan komt (LASK Linz, red.). Daar hebben we ook wel naar gekeken. We weten namelijk hoe precair de situatie rechtsachterin is.” Trauner kan echter nog niet in actie komen bij de return tegen FC Drita in de voorronde van de Conference League. “We hebben hem namelijk niet ingeschreven”, vertelt Slot.

Feyenoord neemt het zondagmiddag in de eigen Kuip dus op tegen PAOK. De aftrap staat gepland om 14.30. Slot heeft voor het oefenduel amper wijzigingen doorgevoerd in zijn opstelling. Alleen Leroy Fer is afwezig: de aanvoerder krijgt rust.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *