FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arne Slot stuurt volgende Feyenoorder naar de uitgang’

Arne Slot de trainer van Feyenoord is niet van plan om middenvelder João Teixeira dit seizoen veel speelminuten te gaan geven. Hij mag dan ook uitkijken naar een andere werkgever. Dit weet Feyenoord Transfermarkt te melden.

Het Twitter-fenomeen bericht: “João Carlos Teixeira hoeft dit seizoen niet te rekenen op veel speeltijd bij Feyenoord. De Portugees wordt momenteel in verschillende competities aangeboden. Een uitgaande transfer lijkt deze zomer nog afgerond te gaan worden.”

De desbetreffende competities zouden in ieder geval Turkije en de Verenigde Staten zijn. De 28-jarige Teixeira kwam vorig jaar zomer nog over van Vitória Guimarães, maar raakte na een blessure uit beeld bij Dick Advocaat. Diens opvolger Arne Slot heeft hem dus evenmin nodig.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.