FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord hoopt op zomertransfer van Mark Diemers’

Feyenoord hoopt deze zomer Mark Diemers te kunnen slijten aan een andere club. Dit weet Voetbal International te melden.

Diemers kwam vorig seizoen binnen bij Feyenoord. Hij was op weg naar FC Groningen, maar koos op het laatste moment voor de havenstad. Dick Advocaat was een fan van Diemers, Slot ziet het minder in hem zitten.

Volgens VI bestaat er ‘voorzichtige belangstelling’ uit Engeland, Duitsland en Zwitserland. Feyenoord staat dus open voor een vertrek van Diemers, maar niet tegen elke prijs. Hij heeft in Rotterdam-Zuid nog een contract tot de zomer van 2023.

João Carlos Teixeira is eveneens op weg naar de uitgang bij Feyenoord. De Portugees hoeft, net als Diemers, niet te rekenen op veel speelminuten. Voor Teixeira is er interesse uit de Major League Soccer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.