Feyenoord wil door met Justin Bijlow, eerste aanbod afgeslagen

Feyenoord wil door met doelman Justin Bijlow. Beide partijen zijn in een gesprek over een nieuw contract maar er is nog geen akkoord bereikt. Dit weet RTV Rijnmond te melden.

“De club is er mee bezig, verder wil ik er niet te veel over kwijt”, vertelde Bijlow op de voorbereidende persconferentie richting het duel met FC Drita. “Het is mooi dat de club vertrouwen uitspreekt in mij. De rest laat ik voorlopig aan mijn zaakwaarnemer.” Bijlow is vaste waarde onder de lat bij Feyenoord, maar kampte afgelopen seizoen geregeld met blessureleed. Daardoor keepte hij vorig seizoen slechts veertien duels in de Eredivisie.

Voor Bijlow is Feyenoord weliswaar de enige club in Nederland, een vertrek kan hij niet uitsluiten. “Ik streef het hoogst haalbare na. In Nederland zie ik wat dat betreft geen andere club dan Feyenoord, maar ik wil wel het hoogste niveau halen.” Daarmee doelt hij dus op een buitenlandse club, terwijl ploeggenoot Steven Berghuis naar Ajax verkaste.

Bijlow was afgelopen zomer vaste waarde bij Jong Oranje tijdens de knock-outfase van het EK, maar reikte niet tot de finale. De halve finale was het eindstation. In de groepsfase van dat toernooi kreeg Kjell Scherpen vanwege de matige fitheid van Bijlow nog de voorkeur.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *