FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord grijpt naast komst van Joshua Zirkzee’

Joshua Zirkzee wordt bij Feyenord genoemd als nieuwe spits maar de kans dat dit daadwerkelijk gaat gebeuren is niet groot. Dit weten Italiaanse bronnen te melden.

Corriere di Verona schrijft dat Hellas Verona goede hoop heeft op een deal, maar dat zou een stuk gecompliceerder zijn geworden. Bayern München zou hem namelijk naar de Belgische topclub Anderlecht willen sturen. Naar verluidt zijn de onderhandelingen hierover in een vergevorderd stadium.

Zirkzee fungeerde enige tijd als stand-in voor Robert Lewandowski. Vorig jaar zomer daalde hij door Eric-Maxim Choupo-Moting in de pikorde, waardoor de Nederlander in de winter werd uitgeleend aan het later gedegradeerde Parma. Nu lonkt dus Anderlecht als nieuwe club.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *