FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Eljero Elia en FC Utrecht per direct uit elkaar

Eljero Elia en FC Utrecht gaan per direct uit elkaar. Hij was op een zijspoor beland in de Domstad.

‘Als ervaren speler wil je niets liever dan belangrijk zijn voor het team, zowel binnen als buiten de lijnen. Afgelopen seizoen was voor mij een jaargang met ups en downs, waarin ik er ondanks moeilijke omstandigheden alles aan heb gedaan mijn bijdrage aan de ploeg te leveren”, reageert de dribbelkont.

“Dit seizoen is het perspectief voor mij veranderd. Daarover is de club eerlijk naar mij geweest en dat waardeer ik. Ik ga nu bekijken waar mijn toekomst ligt.” Sinds zijn transfer naar Utrecht speelde de 30-voudig Oranje-international slechts 23 duels voor Utrecht.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *