FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Joey Veerman ziet transfer naar Feyenoord zitten

Joey Veerman ziet een vertrek naar Feyenoord wel zitten. Dit maakte hij duidelijk tegenover de camera’s van ESPN.

De spelmaker zegt namelijk: “Het zou voor mij een goede stap zijn, dat denk ik zeker. Feyenoord heeft bij Heerenveen geïnformeerd. Er ligt geen officieel bod bij Heerenveen, maar Feyenoord wil me wel heel graag hebben.”

Veerman laat het op zich afkomen: “Er wordt in de kleedkamer wel over gedold. Dan zegt iemand: jij gaat helemaal nergens naartoe. Op het veld heb ik daar geen last van, maar in mijn omgeving zijn de mensen er wel heel erg mee bezig. Als ik naar Rotterdam zou gaan, ben ik een tevreden mens.”

Afgelopen donderdagavond zag de middenvelder Feyenoord ternauwernood van FC Drita winnen: “Het was nog niet top, volgens mij. De ambiance is natuurlijk geweldig. Guus Til maakt de 3-2 en dat stadion ontploft. Dat is alleen maar mooi om te zien. Ik heb een keer gescoord in De Kuip, tegen Feyenoord. Dat gaf wel een lekker gevoel.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *