‘Feyenoord stelt spelersruil voor om Joey Veerman te halen’

Feyenoord wil zich graag versterken met Heerenveen-speler Joey Veerman alleen hebben ze niet de financiele middelen om dit te bewerkstelligen. Als sc Heerenveen meewerkt aan een transfer, kan de Friese club één of twee spelers uit Rotterdam krijgen. Dat meldt De Telegraaf.

Feyenoord probeert met de spelersruil het transferbedrag omlaag te krijgen. Heerenveen eist naar verluidt tien miljoen euro voor Veerman, een bedrag dat de hoofdrolspeler zelf belachelijk hoog vindt. Afgelopen weekend maakte hij duidelijk dat hij dolgraag de overstap naar Feyenoord wil maken. Heerenveen heeft volgens De Telegraaf in elk geval nog een aanvaller nodig.

“Ik ben een zeer tevreden man als ik naar Feyenoord kan gaan”, zei Veerman zaterdag onomwonden tegen ESPN. “Het kan een goede stap voor mij zijn. Dat denk ik zeker.” Feyenoord meldde zich al voor de middenvelder. “Ik hoorde dat ze geen officieel bod bij Heerenveen hebben neergelegd, maar wel dat ze me heel graag willen hebben.” Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord, noemde Veerman een ‘heel interessante speler’.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.