FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord is overtuigt en gaat PSG-talent contracteren’

Feyenoord gaat zich versterken met Nesta Zahui. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden. De 18-jarige aanvaller was op proef en heeft de technische leiding in Rotterdam-Zuid weten te overtuigen.

Zahui is een Fransman met Ivoriaanse roots die in de jeugd van Paris Saint-Germain speelde. Daar liet hij zijn contract aflopen om een transfervrije stap te kunnen maken en Feyenoord is nu de gelukkige. De Rotterdammers zijn overtuigd na een proefperiode.

De rechteraanvaller trainde mee bij Feyenoord onder 21, dat getraind wordt door Sipke Hulshoff. Die gaf een positief advies af en dus tekent Zahui voor één seizoen in De Kuip. Naar alle waarschijnlijkheid sluit het 18-jarige talent ook bij het team van Hulshoff aan.

In 2015 sloot de Franse Ivoriaan aan bij PSG, nadat hij bij amateurclubs als Entente SSG en FC Franconville had gespeeld. Zahui maakte vervolgens minuten in het Onder 17- en Onder 19-elftal van de Parijzenaars. Een doorbraak in het eerste elftal kwam er niet.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.