FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Sloveense spits Sporar wil graag naar Feyenoord’

De Sloveense spits Andraz Sporar wil zijn loopbaan graag vervolgen bij Feyenoord. Dat weet Feyenoord Transfermarkt te melden. De aanvaller heeft aan de clubleiding van Sporting Portugal duidelijk gemaakt dat een overstap naar de Rotterdamse club zijn voorkeur heeft.

Sporar heeft zijn zinnen op een transfer gezet en de Portugezen zijn zich daarvan bewust, maar Feyenoord heeft nog niet aangegeven dat ze de 27-jarige spits over willen nemen. Er zou nog geen definitieve beslissing over de eventuele aankoop van de Sloveen zijn gemaakt en vooralsnog wacht technisch directeur Frank Arnesen ‘de ontwikkelingen op de markt’ af.

Portugese media meldden eerder dat Feyenoord tot twee keer toe een bod uitbracht op Sporar. Dat zou ongeveer vijf miljoen euro hebben bedragen, maar gezien het feit dat de Stadionclub weinig geld te besteden heeft moet die berichtgeving met een korreltje zout worden genomen. Het blijkt de speler zelf te zijn die graag over wil stappen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *