FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Orkun Kokcu kan Feyenoord per direct verlaten voor Besiktas’

Orkun Kokcu zou de overstap kunnen maken naar Besiktas. Hier maken Turkse media melding van. De Turkse voetbaljournalist/commentator Gökmen Özcan claimt dat Besiktas serieus in de race is voor de Feyenoord-middenvelder.

De club uit Istanbul zou vooralsnog wel aansturen op een huurtransfer. “Laat hem in de Champions League spelen”, zo zou Besiktas hebben voorgesteld aan Feyenoord.

Op dit moment zou Feyenoord echter op cash azen. Naar verluidt wil de Rotterdamse club vijftien miljoen euro op tafel zien voor Kökcü, die deze zomer rugnummer 10 heeft overgenomen van Steven Berghuis.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *