FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘FC Luzern heeft duidelijke mening over Feyenoord’

In de volgende voorronde van de Conference League treft Feyenoord het Zwitserse FC Luzern. Bij de opponent kijkt men vol respect en waardering naar de Rotterdammers, zo meldt middenvelder Jordy Wehrmann.

Hij trok deze zomer van Feyenoord naar Luzern. Er wacht een pikante ontmoeting voor hem, dus. “Wij hebben een ploeg die heel veel energie in een wedstrijd legt. Maar naast strijd willen wij ook voetballen, onze trainer is daar wel anders in dan andere coaches in Zwitserland. Wij willen echt verder komen in Europa en gaan daar alles aan doen.”

“Ze vinden de club sowieso groot. Al toen ik hier kwam merkte ik dat al, hoe er over Feyenoord gesproken werd. Aan motivatie bij ons daarom geen gebrek”, aldus Wehrmann tot slot.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *