Steven Berghuis merkt groot verschil tussen Ajax en Feyenoord

Steven Berghuis is onder de indruk van zijn teamgenoten bij Ajax. Gisteren maakt hij zijn officiele debuut in de oefenwedstrijd tegen Leeds United.

“Er is een hele goede balans in het team qua jonge spelers, oudere spelers en de hiërarchie”, merkt Berghuis op. “Er loopt ontzettend veel kwaliteit rond en dan waren Nico (Tagliafico, red.), Álvarez, Antony er nog niet en was Rensch nog geblesseerd. We hebben een mooie groep om voor veel dingen mee te strijden.”

Inmiddels voelt de linkspoot dat hij zijn plek in het Ajax-spel steeds beter weet te vinden. “Het is afhankelijk van de trainer wat hij graag wil zien van jouw positie. Ik luister, kijk om me heen en probeer het zo snel mogelijk op te pakken. Voor mijn gevoel gaat het goed, alleen nu nog de fysieke inhoud om het vol te blijven houden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *