FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil zich gaan versteken met Joshua Kitolano’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Feyenoord heeft grote interesse in de middenvelder Joshua Kitolano. Hij speelt voor het Noorse Odds BK en staat te boek als een groot talent. Alleen is de financiele situatie nu niet toereikend genoeg. Ook Feyenoord Transfermarkt speelde wat in op de mogelijke komst van hem.

Dat vertelt hij tegenover Voetbal International. “Als ik geld zou hebben gehad, had Joshua Kitolano hier bijvoorbeeld al gespeeld. Hij is een talentvolle middenvelder uit Noorwegen met veel potentie”, legt de technisch directeur van Feyenoord uit. “In een ideale wereld haal je die binnen, geef je hem de tijd zich te ontwikkelen en heb je volgend seizoen een perfecte speler. Maar in die wereld leeft Feyenoord niet.”

Daarbij gaf Arnesen wel aan dat die optie Feyenoord nóg niet heeft, maar de club wel hard aan de toekomst timmert. “Ik moet nu kijken naar prioriteiten en dat is Kitolano niet, terwijl ik die jongen het liefst gisteren had gehaald”, stelt de Deen, die deze window onder andere Guus Til, Marcus Helmgren Pedersen, Alireza Jahanbakhsh en Gernot Trauner haalde.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.