FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

OFFCIEEL: Feyenoord contracteert 25-jarige middenvelder Fredrik Aursnes

Feyenoord heeft een slag geslagen met een het aantrekken van Fredrik Aursnes. De 25-jarige middenvelder komt per direct over van het Noorse Molde FK.

Eerder op de dag werd al bekend dat Feyenoord nadrukkelijk aan Aursnes trekt. Inmiddels heeft zijn Noorse werkgever het nieuws bevestigd. De middenvelder speelt al sinds 2016 voor Molde FK, waar hij sindsdien meer dan tweehonderd duels speelde. Eerder dit jaar debuteerde hij ook in de nationale ploeg van Noorwegen.

Molde-voorzitter Ole Erik Stavrum bedankt hem voor ‘vijfenhalve fantastische jaren’. “Fredrik is duidelijk een belangrijke pilaar geweest in het team en na uitstekende wedstrijden heeft hij de volgende stap verdiend. We zullen Fredrik blijven volgen en hopen hem over enkele seizoenen weer in Molde-tenue terug te zien”, zo luidt de reactie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *