‘Arne Slot hamert bij Feyenoord nog op twee versterkingen’

Feyenoord versterkte zich vandaag met de Noorse speler Fredrik Aursnes maar als het aan trainer Arne Slot ligt dan zijn ze nog niet klaar. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

“Hij hoopt snel nog de gewenste spits en een creatieve middenvelder te verwelkomen, zodat de concurrentie wat groter wordt in de krappe selectie. Toch is er ook nu al genoeg om content over te zijn. Over het spel van doelman Justin Bijlow bijvoorbeeld, die ook tegen de Spaanse kampioen bewijst dat hij op dit moment de beste keeper van Nederland is. Over Guus Til en Gernot Trauner, die vooralsnog absolute versterkingen blijken. En over Orkün Kökçü en Alireza Jahanbakhsh, die steeds meer in vorm komen”, vervolgt de krant.

“Het chagrijn van eerder in de voorbereiding lijkt, kortom, verdreven in de Kuip. Precies op het goede moment voor de Rotterdamse club, zou je zeggen, met de competitiestart tegen Willem II die in het verschiet ligt na de Europese return van donderdag tegen FC Luzern.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *