FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord troefde Werder Bremen af in strijd om Fredrik Aursnes’

Fredrik Aursnes speelt de komende seizoenen voor Feyenoord. Maar het had niet veel gescheeld of hij had voor Werder Bremen gespeeld. De transfer van de Noor was zo goed als rond, maar die deal ketste uiteindelijk af zodat Feyenoord toesloeg.

Hij zal maandag medisch gekeurd worden en vervolgens een contract voor meerdere seizoenen gaan tekenen. Hij moet op het middenveld de concurrentie aangaan met Jens Toornstra.

Mark Diemers zal juist gaan vertrekken bij de club. De middenvelder, die vorig seizoen werd overgenomen van Fortuna Sittard, hoorde bij de laatste wedstrijden al niet meer tot de wedstrijdselectie. Ook Joao Teixeira mag vertrekken uit De Kuip.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.