FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arne Slot niet tevreden over zijn twee spitsen’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Arne Slot de trainer van Feyenoord zou niet tevreden zijn met de spitsen Róbert Bozeník als Naoufal Bannis. Wel maakte laatstgenoemde zondagavond het winnende doelpunt in de oefenwedstrijd tegen de Spaanse kampioen Atlético Madrid (2-1).

“Ik denk eerlijk gezegd dat ze allebei de spitsen weg moeten doen en één moeten halen”, stelt Vermeulen in Voetbalpraat. “Je hebt nu twee spitsen waarbij ik aan de club en de trainer merk dat ze daar geen vertrouwen in hebben. Ze vinden ze niet goed genoeg. Volgens mij moeten ze nog één ding doen, linksom of rechtsom, en dat is een spits halen.”

Vermeulen sprak ook zijn verbazing uit over het laten lopen van Ricky van Wolfswinkel. De spits koos deze zomer voor FC Twente.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.