FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Steven Berghuis doet aangifte om ernstige bedreigingen

Steven Berghuis is door zijn transfer naar Ajax zo ernstig bedreigd dat hij aangifte heeft gedaan bij de politie. Dit weet de Telegraaf te melden.

De krant bericht: “Steven Berghuis heeft in samenspraak met Ajax en zijn management aangifte gedaan na vele ernstige bedreigingen aan zijn gezin en hemzelf na zijn transfer van Feyenoord naar Ajax. Dat blijkt uit een brief van de voetballer die zijn management naar de politie heeft gestuurd en die in het bezit is van De Telegraaf. Een deel van de bedreigers heeft het specifiek over 19 december. Dat is niet alleen de dag dat de EK-ganger jarig is, maar ook de dag dat de Klassieker Feyenoord-Ajax in De Kuip op het programma staat.”

De aanvaller had natuurlijk wel verwacht dat er emotioneel gereageerd zou worden op zijn transfer… “Maar de berichten die hij kreeg waren zo bedreigend dat zijn management en hij geen andere keus zagen dan naar de politie te stappen.”

Ajax steunt zijn nieuwe buitenspeler volledig in de aangifte en algemeen directeur Edwin van der Sar stelt dat er gewoonweg een grens is gepasseerd: “Er zaten reacties bij die echt veel te ver gaan.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.