FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil Man City aftroeven in strijd om nieuwe flankspeler’

Feyenoord is zeer geinteresseerd in de flankspeler Stipe Biuk. Dit weet Feyenoord Transfermarkt te melden.

De fansite FR Fans schrijft er verder over: “Biuk is een 18-jarige buitenspeler die uit de jeugd van Hadjuk Split komt. De buitenspeler is dit jaar voor het eerst aangesloten bij het eerste elftal van Hadjuk Split en speelt dit seizoen dus zijn eerste seizoen in de hoofdmacht van de Kroaten.”

Er is echter serieuze concurrentie in de strijd om Biuk, die vooral bekend staat om zijn technische kwaliteiten en snelheid. Hij wordt namelijk ook aan Manchester City gelinkt – weliswaar door roddelkrant

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *