FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Adrián Dalmau getipt als nieuwe spits voor Feyenoord’

Analist Marciano Vink ziet het wel zitten als Feyenoord een poging zou wagen om spits Adrián Dalmau naar Rotterdam te halen. “Dalmau huren van Utrecht, zou dat geen optie zijn? Die verpietert daar nu op de bank”, zei Vink in De Ultieme Voorbeschouwing van ESPN.

“Dat zou voor Feyenoord toch best een goede speler kunnen zijn? Dat ze die huren en die jongen weer aan spelen toekomt. Zoiets, daar moet je naar kijken.”

De transfersuggestie van Vink zorgt voor opschudding bij trouwe Feyenoord-fans. ‘Nu vind ik Vink een uitstekende analist, maar als je gaat suggereren dat een bankzitten van Utrecht een goede optie voor de basis van Feyenoord is, ga ik daar toch weer sterk aan twijfelen’, luidt één van de verbaasde reacties.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *