FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Balend Feyenoord: ‘Kans op vertrek van Mark Diemers is nihil’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

De kans dat Mark Diemers deze zomer nog een transfer zal gaan maken is uiterst klein. Dat heeft alles te maken met een blessure van de speler in kwestie. Dat schrijft het doorgaans goed geïnformeerde Feyenoord Transfermarkt althans.

‘Mark Diemers kampt met een knieblessure. Een uitgaande transfer wordt daarom deze zomer niet verwacht. In de winter kijkt men verder’, schrijft het account over een mogelijke overgang van de voormalig speler van onder andere Fortuna Sittard en SC Cambuur. Onder Arne Slot is er geen toekomst in De Kuip, de coach heeft liever lopers op het middenveld.
Advertentie

Bovendien is er met Jens Toornstra, Orkun Kökcü, Leroy Fer, Guus Til, Francesco Antonucci en aanwinst Fredrik Aursnes behoorlijk wat concurrentie op het middenveld voor Diemers. Daarnaast maken talenten Lennard Hartjes en Antoni Milambo een goede indruk in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. João Carlos Teixeira loopt er ook nog rond, maar hij mag eveneens verkassen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.