FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Alireza Jahanbakhsh nu al de lieveling bij Feyenoord’

Alireza Jahanbakhsh staat er goed op bij de supporters van Feyenoord. Dit weet de Telegraaf te melden. Gisteren maakte hij twee treffer in het met 3-0 gewonnen duel tegen FC Luzern.

“Europese avonden worden in De Kuip vaak voorzien van een dosis magie. Daar heeft Alireza Jahanbakhsh tegen FC Luzern (3-0) met twee superieure goals ook voor gezorgd en dat geeft hem nu al veel krediet bij Het Legioen”, zo klinkt het.

Jahanbakhsh liet dan ook mooie dingen zien. “Twee panna’s, haarscherpe passes en voorzetten en vooral die kanonskogels vlak langs de binnenkant van eerst de rechter- en toen de linkerpaal. De wijze waarop hij die treffers vierde met de harde kern van de Rotterdammers liet weinig aan duidelijkheid te wensen over.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.