Joey Veerman baalt: ‘Je bent zoveel waard als wat clubs bieden’

Joey Veerman hoopte deze zomer op een transfer maar tot op heden zit dit er nog niet in. Zijn club Heerenveen vraagt dan ook een torenhoge transfersom voor hem. Hij vindt dat Heerenveen te hoog in de boom zit.

“Je kan vragen wat je wil, maar uiteindelijk gaat dat niet gebeuren”, doelt hij bij ESPN op de vraagprijs van tien miljoen euro. “Ik denk dat je zoveel waard bent als wat clubs bieden. Ze hebben de helft geboden van die tien miljoen. Ik denk niet dat je dan kan zeggen dat je voor tien miljoen verkocht kan worden. Of het voor 7,5 miljoen euro moet kunnen? Dat hoop ik, maar dat is allemaal afwachten. Dat weet ik niet.”

De toekomst van Veerman houdt de Friese gemoederen al enige tijd bezig. Hij werd onder meer in verband gebracht met Feyenoord, Hellas Verona en Rangers FC. “Ja, ik krijg de vraag iedere week. Ik kan er serieus niks anders op antwoorden. Er is niks rond. Er is interesse, maar voor de rest is het aan Heerenveen om daarop te reageren. Ik heb al heel vaak gezegd dat ik de stap wil maken, dus ik denk dat dat ook wel duidelijk is.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.