FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Tyrell Malacia staat voor droomtransfer naar Bayern Munchen’

De Duitse grootmacht Bayern Munchen zou stevige interesse hebben in Feyenoorder Tyrell Malacia. Dit weet Feyenoord Transfermarkt te melden.

“De Duitse topclub zat gisteren (eergisteren, red.) bij Feyenoord-Luzern dan ook op de tribune voor de talentvolle linksback.” Een weekje geleden liet coach Erik ten Hag van Ajax zich al positief uit over de back: “Dat vinden wij wel een goede speler, ja. Mag dat van jou niet? Op de eerste plaats: het is niet aan de orde. Voordat we allerlei speculaties krijgen: het speelt totaal niet. We kunnen het (een vertrek van Nicolás Tagliafico, red.) opvangen binnen onze huidige selectie. Mocht het aan de orde komen: we hebben een schaduwlijst. Ik ga niet zeggen of Malacia daarop staat.”

In juni zei Malacia dat hij zichzelf niet in de Johan Cruijff ArenA ziet spelen: “Nee, ik ben een jongen van Rotterdam-Zuid. Dat gaat niet. Ik zit nu bij Feyenoord en heb niet voor niets bijgetekend. Ik wil er een mooi seizoen van maken en ik heb er alle vertrouwen in dat we een goed resultaat gaan neerzetten.” Eerder deze transferperiode konden we lezen dat men in De Kuip 12 miljoen euro zou verlangen voor de vleugelverdediger… en dat kan Der Rekordmeister toch wel betalen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.