FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Leroy Fer in gesprek met het Turkse Alanyaspor’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Leroy Fer is momenteel in gesprek met het Turkse Alanyaspor. Dit weet Feyenoord Transfermarkt te melden. De 31-jarige middenvelder heeft momenteel geen uitzicht op een basisplaats bij de Rotterdammers en lijkt zodoende op zoek naar een nieuw avontuur.

Opvallend is dat Feyenoord-trainer Arne Slot donderdagavond nog aangaf dat een eventueel vertrek van Fer niet aan de orde is. De oefenmeester prees de middenvelder om zijn houding na het verlies van zijn basisplaats. Fer werd tijdens de voorbereiding gebruikt als centrale verdediger, maar na de komst van Gernot Trauner verdween hij uit de basis.

“Hij heeft absoluut niet aangegeven dat hij weg wil. En als hij z’n rol zo invult, wil ik dat ook absoluut niet”, zo sprak Slot donderdagavond. Desondanks lijkt Fer nu toch om zich heen te kijken naar andere mogelijkheden. Het huidige contract van de middenvelder bij Feyenoord loopt door tot 30 juni 2022. Een eventuele transfer van Fer zou de Rotterdammers nu dus nog wat kunnen opleveren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.