FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Napoli kan niet voldoen aan vraagprijs Marcos Senesi’

Napoli kan niet voldoen aan de vraagprijs van vijftien miljoen euro die Feyenoord vraagt voor Marcos Senesi. Dit weet het Italiaanse medium La Gazzetta dello Sport te melden.

Technisch directeur Cristiano Giuntoli van I Partenopei is al maanden in gesprek met Feyenoord over Senesi, weet de roze sportkrant. Tot dusver zijn de pogingen vruchteloos. De Rotterdammers verlangen vijftien miljoen euro voor de 24-jarige Argentijn. Daar kan Napoli op dit moment niet aan voldoen. De nummer vijf van het voorbije seizoen in de Serie A hoopt daarom op een huurdeal, met verplichte koop na dit seizoen.

La Gazzetta dello Sport laat in het midden of Feyenoord daarvoor openstaat, maar dat lijkt zeer de vraag. Senesi is een belangrijke schakel in de ploeg van coach Arne Slot. Bovendien heeft de Nederlandse topclub zelf ook weinig financiële middelen om een vervanger te halen. Een vertrek van Kalidou Koulibaly zou Napoli wellicht wel armslag kunnen geven. De Senegalese mandekker zou in de belangstelling staan van Paris Saint-Germain.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *