FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord moet spits overnemen van aartsrivaal Ajax’

Feyenoord is nog steeds op zoek naar een nieuwe aanvalsleider. En volgens voormalig voetballer Ibrahim Afellay moeten ze proberen om voor een opvallende optie te gaan.

Volgens de oud-international en speler van onder andere PSV en FC Barcelona is er veel veranderd sinds Arne Slot de leiding heeft. Toch mist er iets. ‘e kan al duidelijk de hand van Slot zien. Hoger druk zetten, veel energie, voetbal van achteruit’, zei hij in Eredivisie op Vrijdag. ‘Maar er zal echt wel wat kwaliteit bij moeten komen en dan met name een spits. De situatie van Feyenoord is natuurlijk duidelijk: het geld ligt daar niet voor het oprapen en dus zullen ze heel creatief moeten zijn.’

Volgens Afellay zou Feyenoord er goed aan doen om opnieuw met Ajax aan de onderhandelingstafel plaats te nemen. ‘Ik zou als ik Feyenoord was een heel lief telefoontje plegen naar Amsterdam om te kijken of ze Danilo misschien kunnen huren. Ik denk dat dat voor Feyenoord een heel interessante speler is. Het is een win-winsituatie: voor Ajax houdt hij z’n marktwaarde en ik denk dat hij zeker een toevoeging is voor het spel van Feyenoord.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.