FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Fredrik Aursnes maakt indruk: ‘Een uitstekende voetballer’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Fredrik Aursnes maakte gisteren zijn debuut voor Feyenoord in het met 0-4 gewonnen duel tegen Willem II. De middenvelder maakte eerder deze week de overstap van Molde FK en stond in Tilburg meteen in de basis.

De Noorse middenvelder is volgens Feyenoord-trainer Arne Slot ‘een uitstekende voetballer’, zo laat de oefenmeester weten op de persconferentie na afloop van de wedstrijd. Voor de camera van ESPN ging de trainer dieper in op de wedstrijd van Aursnes. “Hij heeft een prima wedstrijd gespeeld en gedaan waar we hem goed in vinden. Hij had een groot loopvermogen, was vaardig en snel aan de bal, bewoog makkelijk en speelde simpel.”

Aursnes toonde zich ook content over zijn spel na afloop van de wedstrijd, al klonk hij zelf iets gematigder. “Het ging oké. Ik hou ervan om simpel te voetballen. Ik probeer snel ballen te veroveren. Er komen snel meer wedstrijden aan, dus ik moet op mijn top zijn”, aldus de 25-jarige middenvelder.

Guus Til liet zich eveneens enthousiast uit over de komst van de Noor. “Hij is ontzettend rustig aan de bal. Ik had dat deze week nog niet echt gezien, want we hadden een rustige training, maar vandaag zag je dat hij geen bal verliest. Dat is heel fijn in het spel dat we spelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.