FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Bryan Linssen: ‘Zijn Ajax en PSV veel sterker? Dat moeten ze laten zien’

Bryan Linssen won gisteren met Feyenoord met 0-4 van Willem II. De Rotterdammers lopen over van het vertrouwen en zo ook de aanvaller. Hij is heel benieuwd hoe zijn ploeg er ten opzichte van Ajax en PSV voor staat.

“Wij geloven in onszelf en denken dat hier iets moois uit kan komen”, laat Linssen, die in Tilburg het openingsdoelpunt voor zijn rekening nam, weten aan De Telegraaf. “We zijn vrij dominant en dat willen onze supporters ook zien. Zijn Ajax en PSV veel sterker? Dat moeten ze binnenkort laten zien, maar ik denk dat wij op dit moment ook een redelijk sterk team hebben.”
Advertentie

Niet alleen de zege op Willem II, maar ook het geslaagde tweeluik met FC Luzern in de voorronde van de Conference League en het gewonnen oefenduel met Spaanse kampioen Atlético Madrid heeft het vertrouwen goed gedaan. De Rotterdammers hebben een druk programma, want donderdag wacht de volgende wedstrijd. Dan staat het eerste duel met IF Elfsborg in de play-offs van de Conference League op de planning.

Het is nog niet duidelijk of Alireza Jahanbakhsh dan in actie kan komen. De van Brighton & Hove Albion overgekomen aanvaller raakte onlangs geblesseerd en miste zondag de seizoensopener. “Ik hoop dat hij dinsdag weer op het trainingsveld staat. Dan zullen we moeten bekijken hoe hij daar uitkomt”, blikt Slot bij RTV Rijnmond alvast voor op de heenwedstrijd tegen Elfsborg.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *