FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord gaat zich versterken met PSG-aanvaller Nesta Zahui’

Feyenoord staat op het punt om zich te versterken met Nesta Zahui. Hij is een 18-jarige rechtsbuiten van Paris Saint-Germain. Volgens de Franse sportkrant L’Équipe tekent hij een contract van een jaar met een optiejaar.

De Ivoriaanse Fransman was deze zomer op proef bij Feyenoord, waar hij een goede indruk achterliet. Paris Saint-Germain deed nog wel een poging om hem te behouden, maar Zahui besloot een terugkeer in de Franse hoofdstad af te slaan. Deze zomer liep hij uit zijn contract bij PSG.

Zahui kiest dus bewust voor het Onder 21-team van Feyenoord. Hierbij zou hem zijn toegezegd dat doorstoten naar de A-selectie een reëel scenario is. Mocht de club hem op termijn doorverkopen, dan krijgt PSG overigens wel een deel van de transfersom.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.