‘Feyenoord wil Bas Dost naar Rotterdam halen’

Mocht Feyenoord zich weten te plaatsen voor de Conference League dan komt er weer wat geld binnen om te investeren in een nieuwe spits. Journalist Mikos Gouka van het AD zegt er het volgende over: “De naam van Bas Dost valt bijvoorbeeld. Dat is geen jongen die je voor veel geld doorverkoopt, maar hij schiet er natuurlijk wel twintig in in De Kuip.”

Hugo Borst stelde eerder vandaag: “Het is natuurlijk een gotspe. Feyenoord heeft geen spits. Ik tel Bozeník en Bannis uiteraard niet mee. Kom op, het is een ambacht en er is een ondergrens aan het ambacht. Wie zich spits wil noemen moet anderen pijn kunnen doen. Ooit stelde Feyenoord mannen op die luisterden naar namen als Cor van der Gijp, Kindvall, Houtman, Cruz, Van Hooijdonk, Pelle en Kuyt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *