FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Alireza Jahanbakhsh net op tijd fit voor IF Elfsborg’

Morgen speelt Feyenoord in de Conference League tegen IF Elfsborg en het ziet ernaar uit dat oefenmeester Arne Slot dan kan beschikken over aanvaller Alireza Jahanbakhsh.

De Iraniër raakte vorige week geblesseerd aan zijn lies, maar het Algemeen Dagblad weet op woensdagochtend te melden: “Feyenoord heeft zeer goede hoop dat Alireza Jahanbakhsh morgenavond in De Kuip kan aantreden tegen het Zweedse IF Elfsborg. De 28-jarige rechterspits van de Rotterdammers viel een week geleden in de thuiswedstrijd tegen FC Luzern uit met een liesblessure en miste om die reden zondag de eerste krachtmeting in de Eredivisie tegen Willem II (0-4).”

“Gisteren trainde Jahanbakhsh, deze zomer overgekomen van het Engelse Brighton & Hove Albion, weer mee met de Rotterdamse selectie en zelfs de partijvormen kon de aanvaller op het oog moeiteloos afwerken”, vervolgt de krant. “De medische staf van Feyenoord wacht af hoe de reactie op de inspanningen is bij Jahanbakhsh en neemt vandaag een besluit over het wel of niet opnemen van de Iraanse international in de selectie die de degens kruist met de huidige nummer vier van de Zweedse competitie.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *