FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord kan komst Bas Dost definitief vergeten’

Bas Dost werd de laatste tijd gelinkt aan Feyenoord maar tot een overgang lijkt het niet te gaan komen. Zijn werkgever Club Brugge lijkt niet te willen meewerken.

Het Laatste Nieuws stelt immers dat er voor Club Brugge absoluut geen sprake van kan zijn dat Dost deze zomer het Jan Breydelstadion gaat verlaten. Er wordt nog op hem gerekend. Momenteel geeft Philippe Clement wel de voorkeur aan het beweeglijke duo Lang-De Ketelaere voorin, maar dat lijkt slechts een tijdelijk gegeven te zijn.

Club wil de komende weken immers nog minstens één en mogelijk zelfs meerdere flankaanvallers halen – de komst van Ruben Providence (AS Roma) zou bijna rond zijn – en dat speelt in de kaart van Dost. Die kwam immers minder uit de verf door een gebrek aan aanvoer vanaf de flanken, want Lang en De Ketelaere komen graag naar binnen. Dat euvel zou met de nieuwkomers dus verholpen moeten worden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.