FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

UEFA deelt opnieuw boete uit aan Feyenoord na Europese thuiswedstrijd

Feyenoord moet een boete van twintigduizend euro overmaken aan de UEFA vanwege ongeregeldheden in het thuisduel met FC Luzern. De Stadionclub kreeg zijn vorige boete nadat supporters trappen blokkeerden tijdens de wedstrijd tegen FC Drita: dat was tijdens het bezoek van FC Luzern ook het geval.

Of deze nieuwe sanctie van de UEFA zou kunnen leiden tot verdere straffen – bijvoorbeeld het spelen zonder (een deel van het) publiek, zoals in de recente Europese geschiedenis van Feyenoord al vaker voorkwam – laat de club in het midden.

Later op de donderdag speelt Feyenoord zijn derde Europese thuiswedstrijd van het seizoen. Het Zweedse IF Elfsborg komt naar De Kuip, waar om 20.00 uur afgetrapt zal worden. Na de return in Zweden van 26 augustus zal duidelijk zijn of Feyenoord van de partij is wanneer de groepsfase van het allereerste Conference League-seizoen van start gaat.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.