FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil voormalig toptalent van Liverpool halen’

Feyenoord zoekt nog naar aanvallende versterking en heeft daarvoor het oog laten vallen op Rafael Camacho. Volgens RTV Rijnmond heeft Feyenoord de zinnen gezet op de komst van een nieuwe buitenspeler.

Nu IF Elfsborg donderdagavond met 5-0 werd verslagen, is een plek in de Conference League bijna gegarandeerd. Daarmee zouden de Rotterdammers zich verzekeren van een startpremie die voor een flinke financiële injectie zou zorgen. De 21-jarige Rafael Camacho moet de flanken van concurrentie gaan voorzien, weet Feyenoord Transfermarkt.

De Angolees-Portugese aanvaller speelde tussen 2008 en 2013 in de jeugdopleiding van Sporting Lissabon, die hij in 2013 verruilde voor een avontuur bij Manchester City. De aanvaller gold als een van de grootste talenten van de jeugdopleiding. Liverpool besloot hem op jonge leeftijd op te pikken en liet hem zelfs debuteren in de Premier League. Op zoek naar speeltijd koos hij in 2019 voor een terugkeer naar Lissabon. Zijn club verhuurde hem afgelopen seizoen aan Rio Ave, waar hij in elf wedstrijden driemaal scoorde.

De voormalig jeugdinternational kan het beste uit de voeten als linksbuiten, waar momenteel Luis Sinisterra in grote vorm verkeert. In de punt van de aanval lijkt Slot vertrouwen te hebben in Bryan Linssen, terwijl hij ook nog kan kiezen voor de talentvolle Robert Bozeník en Noaufal Bannis. Voor eerstgenoemde telde Feyenoord vorig jaar nog ruim vier miljoen euro neer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.