FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Justin Bijlow mist return tegen IF Elfsborg na rode kaart

Feyenoord-doelman Justin Bijlow zal de return tegen IF Elfsborg gaan missen. Dat heeft de UEFA vrijdag kenbaar gemaakt.

Bijlow werd na tachtig minuten van het veld gestuurd door de Engelse scheidsrechter Craig Pawson voor een overtreding buiten zijn strafschopgebied. De doelman is voor één wedstrijd geschorst. Hij mist daardoor de Conference League-return van volgende week in Zweden.

Reservekeeper Ofir Marciano verving Bijlow in de slotfase tegen Elfsborg en zal ook volgende week onder de lat staan, mits hij fit blijft. De return is een formaliteit na de 5-0 overwinning van donderdagavond in De Kuip. Komende zondag is Bijlow gewoon inzetbaar tijdens Feyenoord – Go Ahead Eagles.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *