FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Leroy Fer staat voor transfer naar buitenlandse club’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Als we presentator Wilfred Genee mogen geloven dan is Leroy Fer onderweg naar Turkije. Al maanden worden Fer en Turkse clubs met elkaar in verband gebracht.

Trainer Arne Slot leek hem eerder deze zomer nog te willen houden, maar de beslissingen van de laatste weken wijzen erop dat hij weinig perspectief heeft in Rotterdam-Zuid. Daardoor lijken beide partijen nu te kiezen voor een transfer.

Genee stelt dat Fer maandag is gesignaleerd in Turkije. Het is niet bekend waar de middenvelder zijn loopbaan voortzet, maar clubs als Gaziantepspor, Alanyaspor en Kasimpasa SK zijn reeds genoemd als opties.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.